Blokke, Brevpapir

& Visitkort

Paperline

En virksomheds visuelle identitet er den røde tråd, der løber igennem alle virksomhedens materialer og binder dem grafisk sammen.

Denne tråd skulle gerne ses tydeligt selv i de basale materialer som virksomhedens visitkort, blokke, brevpapir, faktura og kuverter. Sammen med logodesignet udgør disse materialer virksomhedens paperline.

Valget af papir og farver er en væsentlig faktor, når man skal vælge en profil, der er værdiskabende og tidssvarende. Mulighederne er mange hvad enten du skal have trykt i Pantonefarver eller et specielt vandmærke indlagt, en lækker prægning eller folieprægning i forskellige farver.

Kontakt os og få en inspirerende samtale med en fra vores velkvalificerede team.

 

Blokke

En blok er et enkelt redskab, som kommer i mange udgaver, fx notesblokke, reklameblokke og konferenceblokke. Det er en hurtig måde at cirkulere jeres logo, budskaber og branding mellem medarbejdere, kunder og forretningsforbindelser, og hos Hertz bogtrykkergården kan vi lave blokke i lige præcis de farver, formater og papirkvaliteter, som matcher jeres brand.

 

Brevpapir & Kuverter

Brevpapir og kuverter er et fremragende redskab til at øger din virksomheds synlighed og styrke den visuelle identitet.

Dertil fremstår virksomheden som mere professionel og eksklusiv, når fx logoet er i den rigtige farve – eller måske er præget også er præget i papiret - og papiret er af en god kvalitet.

Vil du høre mere om de mange muligheder, så kontakt os og lad os tage en snak om dine behov og sammen kan vi finde den helt rigtige løsning.

 

Visitkort

Visitkortet er en lille tryksag, som stadig har stor betydning på trods de utallige elektroniske muligheder vi i dag har. Enhver der har en repræsentativ funktion bør som udgangspunkt altid have deres visitkort på sig - man ved aldrig,hvornår de møder en potentiel kunde, og det er ikke altid at elektronikken er lige samarbejdsvillig.

Et visitkort løber aldrig tør for strøm. Så kontakt os endelig og sammen design vi et visitkort der passer til dit brand.

Blokke, brevpapir,

kuverter & Visitkort

Blåt Hertz bogtrykkergården logo
Blåt Hertz bogtrykkergården logo