Brochurer, Hæfter,

Blade & Mere

Enkel - Dristig - Kvintessensen

Brochurer, hæfter, blade, flyers og foldere kan på hver sin måde bidrage til en virksomheds markedsføring eller kommunikation.

Selve designet spiller naturligvis en vigtig rolle, men dertil har andre faktorer også en stor betydning. Fx kan valget af papir være med til at sende signaler om miljøbevidsthed og respekt for modtageren; og med en vandlak, UV lak eller duft lak kan fx brochuren eller pjecen få et udseende eller duft, som måske lige passer til formålet.

Mulighederne er næsten uendelige, så kontakt os endelig, hvis du har brug for råd og vejledning til at få det optimale produkt.

 

Brochurer

Spred budskabet med en fantastisk brochure.

En god brochure skal kunne mange ting. Fx skal den formidle dit budskab kort og præcist, dertil skal den have en enkel og overskuelig grafisk fremstilling og samtidig have er flot visuelt udtryk, der formidler virksomheden profil og brand.

 

Hæfter, Blade & Magasiner

Hæfter, blade og magasiner er en fremragende platform, hvorfra en virksomhed eller organisation mere dybdegående kan formidle deres budskaber eller interesser. De anvendes ofte til salg og marketing, fx som de ugentlige tilbudsaviser, eller til informationsdeling, som fx klubblade eller tidsskrifter.

 

Flyers & Foldere

Flyers og folder er begge glimrende til fx løbesedler, nyhedsbreve, menukort, gavekort og mange andre promoveringer. De kan printes med tryk på én side eller på begge sider og i et væld forskellige størrelser.

Forskellen mellem de to løsninger, er, at en folder er et ark papir eller karton, som foldes en eller flere gange. En folder kan også kaldes en brochure eller pamflet. Mens en flyer er derimod et løs-ark, der ikke er foldet.

 

Mulighederne er mange, så kontakt os og få mere inspiration til din næste promovering.

Tilbage til top

Brochurer, Hæfter,

Blade & Mere

Blåt Hertz bogtrykkergården logo
Blåt Hertz bogtrykkergården logo

Brochurer, Hæfter, Blade  & Mere