Grafisk

&

Kreativt design

Måske er grafiske design ikke lige det du tænker på, når du laver et skema eller en rapport. Funktionen er at formidle information, men det grafisk design kan fuldende budskabet. Hvor ordene formidler de specifikke oplysninger, føjer designet til betydningen. Design definerer flowet, drager øjet og tilfører læserne en behagelig læseoplevelse.

Design kan også hjælpe med at definere identiteten af din virksomhed eller organisation. Valget af farve, logoets stil, selv valget af et skrifttype kan formidle en holdning eller en virksomhedskultur. Endvidere kan formatet have en stor betydning. Derfor er design en så vigtig del af branding.

Vi kan hjælpe med at oprette en brandstandard, der kommunikerer et identificerbart indtryk og udseende på dine tryksager og digitale brand. Vores kreative personale kan bogstaveligt talt hjælpe dig med få dine koncepter ned på papiret. Det er det, vi gør hos Hertz bogtrykkergården.

Når du som kunde vælger os som samarbejdspartner/tryksagsleverandør sørger vores professionelle medarbejdere for at være tæt på og holde styr på opgaven hele vejen. Vi har selv trykkeri og har en stor ekspertise indenfor den grafiske branche og kan rådgive dig til det helt rigtige valg i papir eller karton.

Vi er helt med fremme digitalt og ud over traditionelle offset maskiner i 5 farver råder vi over flere digitale trykmaskiner og er derfor i stand til at levere digitaltryk fra dag til dag. Skal der flettes variabel data ind i din brochure, klarer vi naturligvis også det.

Kontakt os for at høre mere om hvad der er af muligheder. Vores grafikere hjælper også gerne med grafisk oplæg og designrevision af fx et bladlayout, ligesom de er eksperter, når det gælder om at følge en designmanuals forskrifter til punkt og prikke.

Blåt Hertz bogtrykkergården logo
Blåt Hertz bogtrykkergården logo

Grafisk

&

Kreativt design