Rådgivning

Slip kreativiteten løs og vi er med hele vejen.

Som grafisk full service bureau, kan vi være din samarbejdspartner lige fra den spæde ide til det færdige produkt bliver leveret. Vi kan hjælpe dig med billedbehandling, rentegning og alle andre former for grafisk produktion. Vi spænder vidt og klarer alle former for tryksager, på alle typer medier - lige fra aluminium til det fineste håndrevne karton.

Når du som kunde vælger os som samarbejdspartner og tryksagsleverandør sørger vores professionelle medarbejdere for at være tæt på og holde styr på opgaven hele vejen. Vi har selv trykkeri i og har en stor ekspertise indenfor den grafiske branche og kan rådgive dig til det helt rigtige valg i papir eller karton.

Vi er helt med fremme digitalt og ud over traditionelle offset maskiner i 5 farver råder vi over flere digitale trykmaskiner og er derfor i stand til at levere digitaltryk fra dag til dag. Skal der flettes variabel data ind i din brochure, klarer vi naturligvis også det.

Kontakt os for at høre mere om hvad der er af muligheder. Vores grafikere hjælper også gerne med grafisk oplæg og designrevision af fx et bladlayout, ligesom de er eksperter, når det gælder om at følge en designmanuals forskrifter til punkt og prikke.

 

Klik og se mere:

Blåt Hertz bogtrykkergården logo
Blåt Hertz bogtrykkergården logo