Storformat

- PLAKATER, POSTERS, BANNER & ROLL-UP -

Frisk - Dynamisk - Inspirerende

At sætte et skilt op er en af de ældste former for reklame. Selv før mennesker havde det skrevne sprog, lavede de tegn på hulemurer for at fejre en stor jagt. Printteknologien er kommet langt siden de dage, men ideerne er de samme. Sæt en stor besked på et banner, en roll-up, eller siden af en bus, og folk vil se det.

Uanset om du har brug for et par bannere til et arrangement, plakater til den næste produktion eller roll-up systemet til kontoret, butikken eller en messe, så kan Hertz bogtrykkergården nemt hjælpe.

Har du en ide, men har brug for et design? Tal med vores grafiskere, og vi sammen kan vi konstruere et farverigt, iøjnefaldende design, der tiltrækker opmærksomhed.

Hvor stor vil du have det? Digitalt kan vi printe op til 31 x 45 cm, det er en meget økonomisk løsning, men dine ideer kan blive meget større. Vores bredformat trykudstyr kan trykke plakater op til 150 cm i bredden og bogstaveligt talt uendeligt i længden. Hvor mage vil du have? Vi kan lave ét eksemplar til dig eller nok til at sætte op i hele byen.

Plakater & Posters

Plakater og posters er en virkningsfuld måde at promovere dit brand på og få dit budskab ud. Alt kan stå på en plakat eller poster.

De er lette at designe og en økonomisk løsning til promovering af alle dine tilbud og events.

Uanset hvad dit budskab eller dine promoveringsbehov er, så er de begge store nok til at rumme det hele: Store overskrifter, billeder, kunst, begivenhedsoplysninger eller detaljerede beskrivelser. Brug fx posters til at vise åbningstider og annoncere events på lokale opslagstavler, mens de større plakater er gode til at skabe opmærksomhed i butiksvinduer eller større steder.

 

Banner

Har du brug for en midlertidig løsning?

Så er et banner en fantastisk til både indendørs og udendørs brug, og de er slidstærke nok til at kunne brugs år efter år.

Hertz bogtrykkergården kan designe, udskrive og klargøre bannere til ophængning i mange forskellige størrelser.

 

Roll-up

Roll-up systemer er lette at transportere og sætte op, og er derfor det oplagte udstillings-system til messer, salgspræsentationer, møder eller som en mere permanent løsning i butikken, mødelokalet, indgangspartiet m.m. Perfekt til messer, uden for butikken, på kontoret eller som gave til en kollega eller kunde.

Blåt Hertz bogtrykkergården logo
Blåt Hertz bogtrykkergården logo